dreamiOUS capital I
Disclaimer



Home About Linkies Stuff

Annyeonghaseyo . Ipooh , Iffah fer short . First cry on 1st Jan . Im the SHInee World . Please be nice here . Do follow me :) Saranghaeyo

Footprints



Credits


Template: Siti Nur Zahira
Bascodes: Nurul AtiQah
Edited: Siti Iffah Inani Zahari
Others:   


Hye Hye again :')

Assalamualaikum bloggers . Ececece , lama kan x update . dah berhabuk dah blog nih . haha . rindu nak tulis tulis but actually , Iffah baru je habis PMR . jyeahhh , i'm FREE . but , result nak keluar tak lama lagi . ohhh , kecut perut aku dibuatnya . InsyaAllah 8A's will be mine . 100% 8A RESURGENCE 1115 . InsyaAllah :)
sekarang ni motifnya nak uplode gambar dekat pantai hari tuh . 



jyeahh , that's me . SITI IFFAH INANI ZAHARI . Iffah fer short / Just call me maybe . hahah XD
Act , masa nih ada KEM untuk PMR and Iffah dah tak ingat dah nama tempat ni . *nyanyuk ? haha , tak tak ! Status ,, hmmm hmmm ,  SINGLE and skolah at Sains Pasir Puteh (scipp) . Habis dah sesi prkenalan diri . Saya sengedddd *abaikan


*with my sayang sayangg . okeh , were FTJ^10 . Love them forever and ever . Thankyouu for being my precious friend . Merekalah tempat Iffah mengadu , bersuka suka dan mcm mcm . *terharu kay :'( Seriously , rindu korang even aku dah banyak sakitkan hait korang and korang dah banyak sakitkan hati aku . haha . but , it's okay as long as you my friend . i will accept it even it's hurt . cehh , kawan selamanya k ?


That is me and tyrah . SHE'S the leader of FTJ . haha . were TAEKWONDO player . hehe . InsyaAllah , saya dan dia akan main SUKMA and OLYMPIC . cehh , cita cita je tu . But , impossible is NOTHING , right ? So , just go on :)


err , that's me again . Candid . ahah . Tak suke . tak payah tengok . my Blog , my Life , my Story . Dont ever judge a book by it's cover . Just read the books one by one and you will know who I am . Okey bloggers , Iffah nak makan . lapar !!! Bye Bye and Annyeong . Love Korean :)






Rindu

Hye hye , emmm . Wanna tell you something . Adola sorang budak ni . Dia dah sombong sekarang and i don't know why . But , aku teramatlah rindu nak cakap dengan dia . But for seriously , aku bahagia bila kau bahagia . Just go on laa , aku tak perlukan kau . Aku tahu kau busy . Semoga bahagia . Lastly , dont disturb me and because i love you i did this . SORRY :'(

My favourite

Hye hye , tadi epooh gi training TAEKWONDO dekat kelab . Nk gi tanding doh kei . Hahaaa , but my kaki teramatlah slow . But then , i will try my best and i believe i can do it . Fighting epooh . You must get GOLD medal . InsyaAllah . I think i wanna go for SUKMA next year . Haha , koya laaa . Nok gi pi gak . Tengok la dulu , kalu terpilih . Kalu dok gak , cuba lagi lain kali . Emmmm , SPEECHLESS laa . Lastly , EPOOH , FIGHTING !! 

Hye hyee

Hye hye BLOGGERS yang cun cun dan hensem hensem sekalian . Heeeee XD . Lamo kei dok update . Busy la , almaklumlahh , i'm PMR candidates . Oh Allah , please give me 8A . Insyaallah . Exam is just around the corner and my hands still do not stop writting this . LOL .  RABU ni RAYA . Yeayyy !! Slamat hari raya , maaf zahir batin . Maafkan jika ada salah atau silap yeee :) everyone makes mistakes . Oh RAMADHAN , how i wish that you do not go . Eh eh , nanti i have a TAEKWONDO TOURNAMENT INTERNATIONAL after raya . Oh nooo ... takut susah laaa , but sokey . I can do it . Insyaallah . Pray fer me k ;)



pulang pulang

anyyeong , okehh ,esok dah nak balik BUMI SCIPP . anyway kerja maseh bertambun :)) nak cite sikit pasal kelmaren ni . IFFAH , FE N TYRAH gi training taekwondo dekat usm dengan oghe KOREA . 2 lelaki dua perempuann .. ayoyo , SEMAK la jugokk . haha , iffah dan fe dok menggila semalam . almaklumlah , KPOPPERS kan . once more , they thought us how to dancing GANGNAM STYLE . woa ! they were verry verry verry good . DAEBAK <3 kklahh , nothing to say . anyway , i love you guyss . nnti kito gi pulok training gituh kalu ado pulok dehh :) SARANGHAEYO  <3

mengganggu

dah , dah . taknak ganggu kau . pegi main jauh - jauh dari hidup aku . tak dapat kenal kau pun takpelah --'
ada kawan pun tak guna jugak :/ sorry to say , aku dah FED UP !

syukur

ya allah . tabahkanlah hatiku untuk menempuhi dugaan mu . Alhamdulillah . moga moga masalah ni dapat diselesaikan . iffah berharap sangat . bahagiakanlah keluarga hamba ya allah serta panjangkan umur kami dan murahkan rezeki kami . tunjukkan kami jalan yang benar :')

*tears dropping again